'Droomtransfer voor Kevin De Bruyne'

'Droomtransfer voor Kevin De Bruyne'
Woensdag 09 oktober 2024 - 08:00   I   door Redactie

De geruchtenmolen over Kevin De Bruyne is opnieuw opgestart. De Rode Duivel is komende zomer einde contract bij Manchester City en dan kan hij dus gratis vertrekken.

Mogelijk wacht De Bruyne een absolute droomtransfer. Het is geen geheim dat de middenvelder wel wat heeft met de Verenigde Staten. Daar zou hij nu aan de slag kunnen gaan, meer bepaald bij San Diego FC.

San Diego is een nieuwe club in de Amerikaanse MLS-competitie. De Brits-Egyptische zakenman Sir Mohamed Mansour is de eigenaar van de club en is erg ambitieus. Hij wil uitpakken met De Bruyne én Mo Salah. Dat meldt journalist TBR Football.

Saudi-Arabië

Mansour wil De Bruyne en Salah in 2025 naar de VS halen. Beide spelers zijn in de zomer einde contract bij hun respectievelijke clubs Man City en Liverpool. Eerder wist Mansour ook al Hirving Lozano te strikken.

Zowel De Bruyne en Salah worden ook hardnekkig gelinkt aan een verhuis naar Saudi-Arabië. Daar kunnen ze een pak geld gaan verdienen en die lokroep weerstaan zal ook niet evident worden. Maar voor nog een ambitieus project in de Verenigde Staten? De Bruyne weet het misschien wel.

Poll: Zou jij De Bruyne graag naar de VS zien trekken?

TAGS  I  Kevin De Bruyne  I  Manchester City

woensdag 9 oktober 2024

dinsdag 8 oktober 2024

maandag 7 oktober 2024

zondag 6 oktober 2024

zaterdag 5 oktober 2024