'Kompany haalt ongezien uit bij Bayern München: 150 miljoen euro'

'Kompany haalt ongezien uit bij Bayern München: 150 miljoen euro'
Woensdag 09 oktober 2024 - 13:00   I   door Redactie

Bayer Leverkusen-ster Florian Wirtz heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Bayern München, zo meldt Sky Sports Deutschland. Dat is geweldig nieuws voor coach Vincent Kompany.

De 21-jarige aanvallende middenvelder, die zijn jeugd doorbracht bij SV Grün-Weiß Brauweiler en FC Köln, maakte in 2020 de overstap naar Leverkusen, waar hij zich snel ontwikkelde tot een van de grootste talenten in de Bundesliga.

Met 47 doelpunten in 162 wedstrijden en 25 interlands voor Duitsland op zijn naam, speelt Wirtz een sleutelrol bij Leverkusen. Vorig seizoen was hij een belangrijke schakel in het team van Xabi Alonso, dat verrassend de Bundesliga-titel veroverde.

150 miljoen

Ondanks interesse van topclubs zoals Liverpool, Manchester City, Arsenal en Real Madrid, lijkt Wirtz voorkeur te geven aan een toekomst bij Bayern. Leverkusen zou echter pas bereid zijn hem te laten gaan bij een bod van meer dan 100 miljoen euro, met een vraagprijs naar verluidt rond de 150 miljone euor

Mocht Bayern er niet in slagen om Wirtz aan te trekken, dan zou Xavi Simons, momenteel op huurbasis bij RB Leipzig, als alternatief worden overwogen voor de recordkampioen.

Poll: Goeie transfer?

woensdag 9 oktober 2024

dinsdag 8 oktober 2024

maandag 7 oktober 2024

zondag 6 oktober 2024