‘Belgische ploeg weigert 5 miljoen, Club Brugge moet nog véél meer betalen’

‘Belgische ploeg weigert 5 miljoen, Club Brugge moet nog véél meer betalen’
Vrijdag 23 april 2021 - 12:00   I   door Redactie

Club Brugge maakt werk van versterkingen. De Belgische landskampioen wil zijn voorlinie van een kwaliteitsimpuls voorzien en dacht daarom aan Standard-goudhaantje Michel-Ange Balikwisha (19).

Club Brugge informeerde onlangs naar de voorwaarden voor een transfer, maar werd snel wandelen gestuurd. Bij Standard staan ze immers niet te springen om blauw-zwart nóg wat sterker te maken. Bovendien wil men in Luik ook gewoon zelf nog wat genieten van Balikwisha.

De 19-jarige vleugelaanvaller, een jeugdproduct van Anderlecht, groeide dit seizoen uit tot één van de revelaties van het verjongde Standard. Met onder meer zeven doelpunten maakte Balikwisha flink wat indruk, ook buiten de landsgrenzen.

In januari weigerde Standard nog een bod van 5 miljoen euro op zijn goudklompje. Dat meldt de Franstalige krant La Capitale. Het bestuur van De Rouches redeneerde dat Balikwisha in de toekomst een pak meer zou kunnen opbrengen.

Minimum 9 miljoen

Het is nu dan ook al duidelijk dat Standard véél meer wil vangen dan 5 miljoen. Op Sclessin mikt men op minimum 9 miljoen euro voor Balikwisha. Voor minder mag hij niet weg. Bij Club Brugge weten ze dus ook meteen hoe diep ze in de buidel moeten tasten.

Poll: Vind jij dat Balikwisha 9 miljoen euro waard is?

TAGS  I  Standard  I  Club Brugge  I  Anderlecht

vrijdag 11 oktober 2024

donderdag 10 oktober 2024

woensdag 9 oktober 2024

dinsdag 8 oktober 2024

maandag 7 oktober 2024