Opeens grote twijfels over David Hubert bij Anderlecht

Opeens grote twijfels over David Hubert bij Anderlecht
Donderdag 10 oktober 2024 - 20:00   I   door Redactie

Niet iedereen is opgezet met de keuze voor David Hubert als nieuwe coach van Anderlecht. De interim-trainer krijgt de kans om zijn werk verder te zetten.

Ludo Vandewalle, chef voetbal van Het Nieuwsblad, heeft er toch zijn twijfels bij. "Na de slalom met die jonge Ryan Mason is de keuze voor Hubert een vreemd eindpunt. Een gedurfde zet. Wij noemen het zelfs een gok", aldus Vandewalle.

"De degelijke ex-middenvelder van Genk, Gent, Hapoel Be’er Sheva, Waasland-Beveren, Moeskroen en OH Leuven heeft nog niet in de top getraind. Zelfs amper profspelers begeleid. Hij heeft veel ervaring als speler, is een intelligente en welbespraakte kerel en werd door de trainers met wie hij in zijn actieve carrière werkte een trainerscarrière voorspeld."

Rehabilitatie

"Maar om een club als Anderlecht naar de rehabilitatie te coachen, hadden we een trainer met meer adelbrieven verwacht. Een coach die al prijzen kan voorleggen, eentje die andere clubs al uit het slop heeft gehaald. Die ervaring heeft Hubert niet. Zeker niet bij Anderlecht, een vulkaan als het wat minder loopt", klinkt het.

Poll: Vrees jij dat dit de foute keuze is?

TAGS  I  Anderlecht  I  David Hubert

donderdag 10 oktober 2024

woensdag 9 oktober 2024

dinsdag 8 oktober 2024

maandag 7 oktober 2024