Ophef in Eredivisie: 'Complete mokerslag voor Sam Steijn'

Ophef in Eredivisie: 'Complete mokerslag voor Sam Steijn'
Donderdag 10 oktober 2024 - 14:00   I   door Redactie

Sam Steijn werd al gelinkt aan een fraaie transfer na zijn puike prestaties bij FC Twente. Het is echter zeer goed mogelijk dat die droomtransfer er niet komt.

Kenneth Perez is namelijk van mening dat Steijn zelfs geen grote meerwaarde zou zijn voor de Nederlandse topclubs. Dat zegt de oud-voetballer bij ESPN.

Perez vindt Steijn niet goed genoeg voor PSV. “Je moet niet kijken of hij net zo goed is als Til. Je moet kijken of hij beter is dan Til, want anders hoef je hem niet te halen als topclub zijnde. Of hij beter is dan Til? Ik denk het niet. Ik denk dat je gaat schrikken van zijn handelingssnelheid op een hoger niveau", klinkt het.

Meedogenloos

Marciano Vink treedt Perez bij en vraagt zich af of Steijn bij een buitenlandse topclub een meerwaarde zou zijn. "Stel hij gaat naar een top vier club in Duitsland, daar kom je verder van het doel te spelen. Tegen Fenerbahçe moest hij zijn team een aantal keer helpen met een individuele actie op het middenveld", aldsu Vink.

"Hij probeerde een aantal keer te versnellen, maar werd simpel van de bal gezet. Ik weet niet in hoeverre hij daarin beter kan worden en of je veel aan Sem Steijn hebt als je wat verder van het doel komt te spelen. Rond de zestien is hij meedogenloos.”

Poll: Deel jij de mening van de analisten over Steijn?

TAGS  I  Sam Steijn  I  FC Twente  I  PSV  I  Kenneth Perez  I  v24

donderdag 10 oktober 2024

woensdag 9 oktober 2024

dinsdag 8 oktober 2024

maandag 7 oktober 2024