Ruben Van Gucht verrast met ingrijpende beslissing over zijn privéleven

Ruben Van Gucht verrast met ingrijpende beslissing over zijn privéleven
Donderdag 10 oktober 2024 - 11:00   I   door Redactie

Ruben Van Gucht, het vaak besproken sportanker, zal dit najaar uitzonderlijk te zien zijn in het tv-programma Het huis van Eric Goens. Van Gucht, die zelden interviews geeft, trekt vaak de aandacht vanwege zijn privéleven.

Afgelopen zomer raakte hij opnieuw in opspraak na een interview waarin vrouwenbenen op de achtergrond verschenen. Dit veroorzaakte commotie, omdat Van Gucht sinds 2022 getrouwd is met de voormalige Kroatische hoogspringster Blanca Vlašić, met wie hij een zoon, Mondo, heeft.

Dat hij nu gaat spreken in 'Het Huis' wil toch zeggen dat hij een bepaalde inkijk geeft in zijn drukbesproken privéleven. Het is toch een opvallende beslissing van Ruben.

Naast Van Gucht is ook actrice Barbara Sarafian te gast in het jubileumseizoen van Het huis. Eerder werden Arnout Hauben, Wesley Sonck en Bart Kaëll aangekondigd.

Onduidelijkheid

Voor Kaëll is het zijn tweede verschijning in het programma, nadat hij in 2015 verrassingsgast was voor zijn partner Luc Appermont. Wanneer het tiende seizoen precies start, is nog niet bekend, maar met zes aangekondigde gasten is het gezelschap bijna compleet.

Poll: Ga jij kijken naar die aflevering?

TAGS  I  Ruben Van Gucht

donderdag 10 oktober 2024

woensdag 9 oktober 2024

dinsdag 8 oktober 2024

maandag 7 oktober 2024