Bom bij Anderlecht: Hubert toch definitieve T1

Bom bij Anderlecht: Hubert toch definitieve T1
Donderdag 10 oktober 2024 - 11:25   I   door Redactie

Anderlecht heeft onverwachts besloten om niet door te gaan met Ryan Mason als nieuwe hoofdcoach. De 33-jarige Engelse assistent-coach van Tottenham leek de topkandidaat na intensieve gesprekken, maar het bestuur heeft zich bedacht. David Hubert is nu definitief de nieuwe hoofdcoach.

Onder Hubert behaalde Anderlecht twee overwinningen in de Europa League en een overwinning in de competitie tegen Standard. Zijn duidelijke communicatie en tactische flexibiliteit vielen in goede aarde bij spelers, fans en het bestuur. Ondanks zijn beperkte ervaring zonder Pro Licence-diploma, lijkt Hubert nu een serieuze kans te krijgen om definitief de hoofdcoach van het eerste elftal te worden.

Het bestuur van Anderlecht had aanvankelijk zorgen over het verbranden van Hubert, maar de lof voor zijn prestaties en werkwijze lijkt die twijfels weg te nemen.

Geloof

“Ik ben heel erg fier met dit blijk van vertrouwen van de club en vooral heel erg tevreden dat we kunnen verdergaan op de positieve dynamiek van de laatste weken. Ik ben maar op één ding gefocust: ik wil progressie zien van dag tot dag, week tot week, maand tot maand. Dat is altijd mijn insteek geweest en het geloof is aanwezig dat we samen tot mooie dingen in staat zijn”, aldus Hubert.

Poll: Verstandige keuze van Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  David Hubert  I  Ryan Mason

donderdag 10 oktober 2024

woensdag 9 oktober 2024

dinsdag 8 oktober 2024

maandag 7 oktober 2024