'Real Madrid gaat helemaal los en pakt zwaar uit op transfermarkt'

'Real Madrid gaat helemaal los en pakt zwaar uit op transfermarkt'
Donderdag 10 oktober 2024 - 17:00   I   door Redactie

Real Madrid heeft Arsenal-verdediger William Saliba tot topprioriteit gemaakt voor de transferzomer van 2025. Volgens recente berichten is de Spaanse grootmacht vastberaden om de 23-jarige Franse international naar Bernabéu te halen.

Saliba heeft indruk gemaakt bij Arsenal, waar hij een solide verdedigingsduo vormt met Gabriel. Vorig seizoen kreeg Arsenal onder leiding van Mikel Arteta de minste doelpunten tegen in de Premier League, en Saliba wordt daarvoor geprezen.

Saliba’s huidige contract bij Arsenal loopt tot 2027, maar Real Madrid heeft al contact gezocht met zijn entourage, meldt journalist Alex Bernard van Le10 Sport. De verdediger, met een geschatte waarde van 95 miljoen euro, wordt gezien als de ideale versterking voor de defensie van Los Blancos.

Behouden

Ook Real-verdediger Antonio Rudiger sprak recentelijk zijn bewondering uit voor Saliba. In een podcast liet hij weten dat hij Saliba graag bij Madrid zou zien, hoewel hij tevreden is met zijn huidige partner Eder Militao. Arsenal zal echter proberen om hun sterspeler te behouden, aangezien Saliba een belangrijk onderdeel is van hun toekomstplannen onder sportief directeur Edu.

Poll: Goeie versterking voor Real?

TAGS  I  Arsenal  I  Real Madrid  I  William Saliba

donderdag 10 oktober 2024

woensdag 9 oktober 2024

dinsdag 8 oktober 2024

maandag 7 oktober 2024