Rode Duivel verrast vriend en vijand: “Hij lijkt klaar voor de volgende stap”

Donderdag 10 oktober 2024 - 22:41   I   door Redactie

Van een ommekeer gesproken: de Rode Duivels wisten in de tweede helft tegen Italië een 2-1 achterstand om te buigen naar een 2-2 eindstand. Dit stelt de fans dan ook erg tevreden.

Italië schoot zichzelf vandaag wat in de voet. Zo had het de wedstrijd tot diep in de eerste helft volledig in handen, maar werden de rollen na een domme rode kaart van Lorenzo Pellegrini omgedraaid. Hierdoor wisten de Duivels in de tweede helft na heel wat kansen ook tot een gelijkmaker te komen.

Linksachter Maxim De Cuyper ving overigens erg veel lof. Hij schoot de 2-1 prachtig binnen na een ingestudeerde vrije trap en presteerde verder erg bovenmaats. Daarom verdient hij volgens de fans ook, in de volgende match tegen Frankrijk, opnieuw een basisplek.

Poll: Was Maxim De Cuyper vandaag de beste Rode Duivel?