Woeste Verschueren haalt zwaar uit bij Anderlecht: "Onbegrijpelijk"

Woeste Verschueren haalt zwaar uit bij Anderlecht:
Vrijdag 02 april 2021 - 16:00   I   door Redactie

Michel Verschueren mocht vorige maand 90 kaarsjes uitblazen, maar de gewezen manager van RSC Anderlecht is en blijft erg actief op de sociale media. Vrijdag zette Verschueren niemand minder dan Roland Duchatelet op zijn plaats.

Duchatelet, ex-voorzitter van Standard, liet in het Play Sports-programma 'President' optekenen dat Anderlecht in 2014 wedstrijden heeft vervalst. Met de hulp van Mogi Bayat en door wedstrijden te regelen, zou paars-wit dat jaar kampioen zijn geworden.

"Er werden matchen vervalst. Zo wonnen bepaalde clubs die niet hadden mogen winnen als die matchen normaal waren verlopen. In dit geval was het Anderlecht dat won, terwijl ze misschien niet gewonnen zouden hebben mocht alles normaal verlopen zijn", vertelde Duchatelet onder meer.

"Overal miserie veroorzaakt"

Uitspraken die Michel Verschueren niet zomaar liet passeren. Op Twitter richtte hij zich tot Duchatelet. "Duchatelet heeft overal in het voetbal miserie veroorzaakt. Onbegrijpelijk voor een burgerlijk Ingenieur", sneerde Verschueren naar Duchatelet.

De drie duimpjes naar beneden maken nog ietsje duidelijker wat Verschueren van de gewezen Standard-voorzitter denkt. Anderlecht en Mogi Bayat reageerden voorlopig niet op de uitlatingen van Duchatelet.

TAGS  I  Anderlecht  I  Standard

vrijdag 11 oktober 2024

donderdag 10 oktober 2024

woensdag 9 oktober 2024

dinsdag 8 oktober 2024

maandag 7 oktober 2024