‘Marouane Fellaini voor absolute spotprijs op weg naar deze Belgische club’

‘Marouane Fellaini voor absolute spotprijs op weg naar deze Belgische club’
Donderdag 01 april 2021 - 09:00   I   door Redactie

Marouane Fellaini (33) ligt tot nader order nog steeds onder contract bij Shandong Luneng Taishan. Daar zou binnenkort echter verandering in komen. De Belgische middenvelder zou immers voor een terugkeer naar ons land staan.

In makelaarskringen klinkt steeds luider dat Fellaini komende zomer al gaat vertrekken uit China. De middenvelder zou zijn contract bij Shandong, dat loopt tot 31 december van dit jaar, niet uitdoen en al eerder terugkeren naar Europa. Een terugkeer naar België lijkt zo in de maak.

Fellaini heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij op een dag graag weer in de Jupiler Pro League zou spelen. Het is goed mogelijk dat hij aan het begin van volgend seizoen opnieuw in ons land speelt. Verschillende Belgische ploegen tonen interesse.

Bij Shandong, waar Fellaini één van de grootverdieners is, zouden ze niet moeilijk doen over een vertrek. Als de club verlost is van het zware contract van de middenvelder, kan er minstens één andere speler in de plaats worden gehaald. Daarom zou Fellaini ook voor een bescheiden bedrag weg mogen.

(Lees verder onder de afbeelding)

Minder dan 5 miljoen

Big Fella is momenteel nog 5 miljoen euro waard, maar zou al voor de helft weg mogen. Iets wat als muziek in de oren van Luciano D'Onofrio klinkt. De sterke man van Antwerp wil Fellaini al een tijdje naar de Bosuil lokken. D'Onofrio en Fellaini zijn goed bevriend en dat zou in het voordeel van Antwerp kunnen spelen.

Fellaini lijkt meer dan ooit tevoren op weg naar Antwerp. Andere Belgische ploegen liggen op de loer, maar door de aanwezigheid van D'Onofrio heeft Antwerp hoe dan ook een streepje voor.

Poll: Bij welke Belgische ploeg zou jij Fellaini het liefst zien tekenen?

TAGS  I  Antwerp  I  Standard  I  Anderlecht  I  Club Brugge

vrijdag 11 oktober 2024

donderdag 10 oktober 2024

woensdag 9 oktober 2024

dinsdag 8 oktober 2024

maandag 7 oktober 2024