'Abdoulay Diaby kan Anderlecht inruilen voor andere Belgische topploeg'

'Abdoulay Diaby kan Anderlecht inruilen voor andere Belgische topploeg'
Donderdag 18 maart 2021 - 07:30   I   door Redactie

Abdoulay Diaby (29) maakte in de voorbije transferperiode de overstap naar RSC Anderlecht. Paars-wit huurt Diaby tot het einde van het seizoen van Sporting Lissabon en beschikt ook over een aankoopoptie. Eén probleem: die valt wellicht te duur uit.

Volgens Het Laatste Nieuws is de aankoopoptie in de huurovereenkomst van Diaby wellicht te duur voor Anderlecht. De Brusselaars zitten nogal krap bij kas en zouden Diaby bijgevolg niet definitief kunnen aantrekken.

Dat Diaby nog geen potten kon breken in het Lotto Park, helpt ook niet bepaald. En alsof dat nog niet genoeg is, voelt Diaby zich ook niet bepaald geweldig bij RSCA. De Malinees zelf staat open voor een snel vertrek.

Geen schot in de roos

Zijn overstap naar Anderlecht bleek tot dusver nog geen schot in de roos, maar dat neemt niet weg dat Diaby graag in de Jupiler Pro League actief wil blijven. Het is daarom goed mogelijk dat hij in de zomer naar een andere Belgische topclub verhuist.

In een recent verleden toonden ook Antwerp en Standard meer dan gewone interesse in Diaby. Al is het op dit moment niet duidelijk of die clubs opnieuw vol voor Diaby willen gaan.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  Standard  I  Antwerp

vrijdag 11 oktober 2024

donderdag 10 oktober 2024

woensdag 9 oktober 2024

dinsdag 8 oktober 2024

maandag 7 oktober 2024