'Anderlecht gelooft nog in titel en komt vlak voor PO1 met geweldig nieuws'

'Anderlecht gelooft nog in titel en komt vlak voor PO1 met geweldig nieuws'
Zaterdag 24 maart 2018 - 17:39   I  

Anderlecht heeft er, op zijn zachtst uitgedrukt, een turbulent seizoen opzitten tot nu toe. Het kende een vreemde start toen Weiler, de kampioenenmaker van vorig seizoen, plaats moest ruimen voor Hein Vanhaezebrouck. Nadien werd de ploeg verkocht aan Coucke, terwijl het sportief niet echt draaide. Toch is er nog niks verloren.

De halvering van de punten heeft Club Brugge terug tot op overbrugbare afstand gebracht en de fans van Anderlecht geloven duidelijk nog steeds in de titel. Anderlecht liet vandaag namelijk weten dat de mini-abbonementen voor play-off 1 zijn uitverkocht.

Anderlecht zal dus haar thuiswedstrijden tegen Racing Genk, AA Gent, Standard, Charleroi en Club Brugge voor een vol stadion kunnen beleven. Een gigantische opsteker voor paars-wit, dat na een matig seizoen wel nog vol aan de bak moet. Even leek zelfs Europees voetbal ver weg.

"Anderlecht wordt kampioen

Ex-speler Bram Nuytinck gelooft alvast rotstvast in de titel. "Deze keer zijn het hele belangrijke play-offs. Geloof me, we gaan nog kampioen worden", zei Nuytinck. De videoboodschap kwam er ter gelegenheid van de vijftiende verjaardag van sfeergroep Mauves Army 2003. "Ik hoop nog een keer terug te komen", liet Nuytinck ook nog optekenen. Benieuwd of hij gelijk krijgt over die titel.

Poll: Wordt Anderlecht kampioen?

TAGS  I  Anderlecht

vrijdag 11 oktober 2024

donderdag 10 oktober 2024

woensdag 9 oktober 2024

dinsdag 8 oktober 2024

maandag 7 oktober 2024