Anderlecht daagt Club Brugge keihard uit: "70%!"

Anderlecht daagt Club Brugge keihard uit:
Zaterdag 17 maart 2018 - 08:28   I   door Redactie

Anderlecht laat het niet na om voor aanvang van Play-off 1 de strijd om de titel al extra leven in te blazen. Paars-wit volgt op zes punten van Club Brugge. Dat is toch behoorlijk groot als je weet dat er nog maar dertig punten te verdienen zijn. Toch is het enthousiasme na de recente 9 op 9 in de reguliere competitie weer groot.

Zo organiseerde Anderlecht op de RSCA-app een poll met de vraag waar de fans Anderlecht straks zien eindigen dit seizoen. Die zijn wel zeer opmerkelijk. Het is duidelijk dat de fans hoegenaamd geen schrik hebben van Club Brugge.

Liefst 70 procent van de fans gelooft nog dat Anderlecht kampioen zal worden. Ruim 26 procent denkt dat RSCA als tweede zal eindigen en dus het tweede Champions League-ticket verovert. 2 procent denkt dat Anderlecht derde wordt en slechts een halve procent gelooft dat de club het podium niet haalt.

Coucke

Het duurt nog tot 20 mei vooraleer we dat zullen weten. Dan eindigen de play-offs. Anderlecht tankte in ieder geval opnieuw vertrouwen. Enkele weken geleden leek het op sterven na dood bij paars-wit, maar sinds de intrede van Marc Coucke is er veel onzekerheid weggevallen in de spelersgroep.

Poll: Pakt Anderlecht nog de titel?

TAGS  I  Anderlecht  I   Club Brugge

vrijdag 11 oktober 2024

donderdag 10 oktober 2024

woensdag 9 oktober 2024

dinsdag 8 oktober 2024

maandag 7 oktober 2024