Slecht nieuws voor Anderlecht in aanloop naar Play-off 1

Slecht nieuws voor Anderlecht in aanloop naar Play-off 1
Donderdag 15 maart 2018 - 06:00   I   door Redactie

Anderlecht zit met een aantal langdurig geblesseerden. Zowel Andy Najar, Kara Mbodji als Henry Onyekuru staan nog steeds aan de kant. Dat zijn niet van de minste namen en paars-wit hoopt van hen nog enkele te recupereren in Play-off 1. Dat wordt echter niet evident.

Het beste nieuws komt van Najar. De Hondurees ligt voor op schema na zijn hamstringoperatie van 28 december. Een datum vastleggen voor zijn terugkeer durft niemand. Weldra hervat hij echter de groepstrainingen en halfweg Play-off 1 zou hij al inzetbaar kunnen zijn.

Kara

RSCA had ook graag Kara gerecupereerd, maar dat wordt al een moeilijker verhaal. "Ik doe twee individuele trainingen per dag en probeer alles om mijn club nog te helpen in Play-off 1. Daarna kan ik denken aan het WK", tweette de Senegalees vorige week nog. Kara wil absoluut matchen spelen met het oog op het WK. Het probleem is echter dat zijn knieoperatie delicaat is. 

Onyekuru

Over de terugkeer van Henry Onyekuru mag Anderlecht wellicht helemaal een kruis maken. Anderlecht wilde dat hij zich liet opereren aan de gescheurde kruisband, maar in samenspraak met zijn moederclub Everton werd besloten om voor een alternatieve behandeling te kiezen. Hij zit al met zijn hoofd bij Everton, maar anderzijds moet hij inde aanloop van het WK nog wedstrijden spelen. Bij Anderlecht is echter de vrees groot dat hij zou hervallen.

Poll: Denk jij dat Anderlecht nog kans maakt op de titel?

TAGS  I  Anderlecht

vrijdag 11 oktober 2024

donderdag 10 oktober 2024

woensdag 9 oktober 2024

dinsdag 8 oktober 2024

maandag 7 oktober 2024