Racing Genk wrijft zich in de handen: 'Nieuwe miljoenentransfer lonkt'

Racing Genk wrijft zich in de handen: 'Nieuwe miljoenentransfer lonkt'
Zaterdag 28 september 2024 - 08:00   I   door Redactie

Genk heeft naast Konstantinos Karetsas nog een erg groot talent binnen de club rondlopen. De zeventienjarige Robin Mirisola is een ware sensatie aan het worden in de Challenger Pro League. Na vijf wedstrijden staat de teller van de spits op vier goals en één assist.

Tegenover Het Belang van Limburg spreekt de jonge aanvaller nu zijn ambities uit. “Ik wil mij persoonlijk verbeteren en zorgen dat we met Jong Genk in de Challenger Pro League blijven en de beste beloftenploeg worden”, weet hij te vertellen.

Verder laat hij ook verstaan hoeveel goals hij wil maken dit seizoen. “Hoog eindigen in de topschutterstand is een bijzaak, maar als ik veel scoor, zullen we ook meer punten halen. Vijftien goals is een mooi streefdoel”, klinkt het.

Tot slot onthult hij dat er al heel wat grote ploegen achter hem aanzitten. Zelf blijft hij er koeltjes onder. “Mijn contract is verlengd tot 2027 waardoor ik een stap dichter ben bij mijn doel en dat is de A-ploeg. Er was interesse van Juventus, Marseille en Lille, maar ik ben blij dat ik mij in mijn vertrouwde omgeving kan ontwikkelen en geen stappen oversla”, is hij erg nuchter.

Poll: Mag Mirisola binnenkort al dromen van een plaats bij de eerste ploeg?

TAGS  I  Genk  I  Robin Mirisola

zaterdag 28 september 2024

vrijdag 27 september 2024

donderdag 26 september 2024

woensdag 25 september 2024