Waanzin: Gewezen Anderlecht-speler slachtoffer van bloederige schietpartij

Waanzin: Gewezen Anderlecht-speler slachtoffer van bloederige schietpartij
Vrijdag 27 september 2024 - 09:00   I   door Redactie

Onthutsend nieuws uit Turkije. Serhat Akin, ex-aanvaller van Anderlecht, is er donderdagavond na de wedstrijd Fenerbahçe - Union in de voet geschoten. Akin, die tegenwoordig als commentator aan de slag is, heeft dat nieuws zelf bevestigd.

“Ze hebben me in de voet geschoten snel nadat ik de studio verliet. Onze laatste woorden waren Fenerbahçe”, vertelt de 43-jarige Turk. Naar verluidt zou het gaan om een bende overvallers. Waarom ze precies Akin viseerden, is niet bekend.

Ondertussen reageerde ook Fenerbahçe al op de feiten. “We veroordelen de gewapende overval op onze gewezen speler Serhat Akin en wensen hem een spoedig herstel. Als club gaan we ervan uit dat de politie de daders zo snel als mogelijk zal oppakken, opdat ze kunnen berecht worden.”

Oud-voetballer Tuncay Şanlı bracht zijn collega gisteravond al een bezoekje in het ziekenhuis. Hij heeft hoopgevend nieuws. “Vrijdag zal hij een operatie ondergaan. Uiteindelijk is het niet al te erg, maar dit voorval stemt me triest en kwaad. Hopelijk zal Serhat snel weer de oude zijn.”

 

Poll: Herinner jij je Akin nog als speler van Anderlecht?

TAGS  I  Serhat Akin  I  Anderlecht  I  Union  I  Fenerbahçe

vrijdag 27 september 2024

donderdag 26 september 2024

woensdag 25 september 2024