Stevige ruzie tussen speler en KRC Genk escaleert: "Ik wil vertrekken"

Stevige ruzie tussen speler en KRC Genk escaleert:
Vrijdag 27 september 2024 - 18:00   I   door Redactie

Genk verhuurt dit seizoen Aziz Ouattara aan KV Mechelen. Achter de Kazerne heeft de Ivoriaanse middenvelder opnieuw het voetbalplezier gevonden. In de laatste acht competitiewedstrijden stond hij zeven keer in de basis, iets waar hij bij Genk alleen maar van kon dromen.

Tegenover Gazet van Antwerpen deelt hij nu een fikse sneer uit aan zijn moederclub. “Ik heb het gevoel dat ik er nooit een eerlijke kans heb gekregen. Andere jongens wel, maar ik jammer genoeg niet”, vertelt hij over de 2.5 jaar dat hij in Limburg vertoefde.

“Op training gaf ik elke dag het beste van mezelf en ook in de wedstrijden die ik speelde, had ik vaak een onmiddellijke impact. De coach zag dat blijkbaar anders”, is hij verder duidelijk niet tevreden over zijn passage bij Genk.

Tot slot geeft hij zelfs aan niet meer te willen spelen voor Genk. "Ik zal open kaart spelen. Ik zie mezelf niet terugkeren naar Genk. In geen geval. Het doel is om na dit seizoen een transfer naar het buitenland te versieren. Dat zou een win-winsituatie creëren voor alle betrokken partijen”, aldus Ouattara.

Poll: Had jij Ouattara graag nog in het shirt van Genk gezien?

TAGS  I  Aziz Ouattara  I  KV Mechelen  I  Genk

vrijdag 27 september 2024

donderdag 26 september 2024

woensdag 25 september 2024