De tegenslag te veel? Opnieuw stevige klap voor Anderlecht

De tegenslag te veel? Opnieuw stevige klap voor Anderlecht
Vrijdag 27 september 2024 - 15:00   I   door Redactie

Anderlecht won woensdagavond in de Europa League van het Hongaarse Ferencvaros (2-1), het zag wel Francis Amuzu voor de derde keer dit seizoen uitvallen. De pijlsnelle flankaanvaller greep vijf minuten voor rust opnieuw naar de bil.

Het was na een sprint in het zestienmetergebied van de tegenstander dat Amuzu opnieuw geblesseerd naar de kant moest. De 24-jarige snelheidsduivel greep meteen naar de hamstrings, waardoor het al snel duidelijk was dat zijn match erop zat. 

Het betekent de zoveelste tegenslag voor Amuzu. Aan het begin van het seizoen sukkelde hij al met de enkel en ook de verplaatsing naar Dinamo Minsk moest hij door een hamstringblessure aan zich voorbij laten gaan. Slechts enkele weken later is het opnieuw de hamstring die hem parten speelt.

Het is zo voor Amuzu al de derde blessure dit seizoen. Daarbij komt dat hij vorige jaargang nog maanden out was omdat hij sukkelde met pubalgie, waardoor dit seizoen het seizoen van de wederopstanding moest worden. Helaas voor Anderlecht en Amuzu moeten ze daar nog iets langer op wachten.

Poll: Is de afwezigheid van Amuzu een groot gemis voor dit Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Francis Amuzu

vrijdag 27 september 2024

donderdag 26 september 2024

woensdag 25 september 2024