Na Raphaël Varane maakt ook déze wereldkampioen ingrijpende beslissing'

Na Raphaël Varane maakt ook déze wereldkampioen ingrijpende beslissing'
Vrijdag 27 september 2024 - 20:00   I   door Redactie

Eerder deze week kwam het nieuws naar buiten dat Raphaël Varane zijn schoenen aan de haak slaat. De voormalige centrale verdediger van Real Madrid stopt op 31-jarige leeftijd met voetballen. Enkele dagen later is er nu ook nieuws over een ex-ploegmaat van bij Real.

Zo is de transfervrije Sergio Ramos op weg naar een wel erg verrassende club. Het icoon van Real Madrid zat zonder club nadat zijn contract bij Sevilla niet verlengd werd. Nu gaat hij mogelijk aan de slag in Egypte, waar topclub Zamalek een aanbieding heeft gedaan.

Naar verluidt is Zamalek bereid aan om aan de salariseisen van Ramos te voldoen. De Spanjaard zou maandelijks graag 500.000 euro verdienen, geen probleem voor Zamalek. De Egyptenaren spelen vrijdagavond de finale van de Afrikaanse supercup tegen Al Ahli. Daarna zouden de gesprekken met Ramos verdergaan.

Omar Zaalouk, die wel vaker dicht betrokken is bij transfers van Egyptische topclubs, weet hoe de vork in de steel zit. “Ik heb contact opgenomen met de zaakwaarnemers van Sergio en de speler heeft er geen bezwaar tegen om naar Egypte te komen. De financiële verschillen tussen de Spaanse verdediger en de club zijn niet zo groot. De gesprekken zijn nog niet voorbij, ze zijn gewoon uitgesteld tot na de Afrikaanse Super Cup of Nations."

Poll: Een begrijpelijke keuze van Ramos?

TAGS  I  Sergio Ramos  I  Real Madrid  I  Zamalek

vrijdag 27 september 2024

donderdag 26 september 2024

woensdag 25 september 2024