Sensatie in de Jupiler Pro League: 'Speler KAA Gent genoemd bij Club Brugge

Sensatie in de Jupiler Pro League: 'Speler KAA Gent genoemd bij Club Brugge
Vrijdag 27 september 2024 - 08:30   I   door Redactie

Club Brugge en Gent stonden afgelopen zondag tegenover elkaar. Gent won op het veld van zijn grote rivaal met 2-4. Bij de Buffalo’s begon Andri Gudjohnsen op de bank. Het scheelde niet veel of de IJslander had niet bij Gent, maar bij Club gespeeld.

Dat vertelt Dévy Rigaux, Director of Footbal in Brugge. "Ja, ik heb ook met Gudjohnsen gestuurd”, bevestigt hij bij Het Laatste Nieuws. "Met Eidur, hé”, voegt hij er meteen aan toe, waarmee verwijst naar de vader van Andri.

Een transfer naar Club kwam er uiteindelijk niet van. "Ons team was niet overtuigd dat hij keuze nummer één was”, legt hij uit waarom Gudjohnsen niet bij Club terechtkwam. “Eidur begrijpt zoiets als de besten. Kijk, je moet vooral eerlijk zijn. Niet doen alsof je iemand wil. Of zeggen dat je iemand wil omdat hij dan niet naar die of die club zou gaan. Je legt gewoon uit waarom het niet Club Brugge zal zijn."

Uiteindelijk koos Club voor Gustaf Nilsson van Union. Of hij een beter alternatief is moet nog blijken. De Zweed kan zo vroeg op het seizoen wel al uitstekende statistieken voorleggen. In acht competitiewedstrijden scoorde hij drie doelpunten en gaf hij vier assists.

Poll: Had Gudjohnsen uiteindelijk een goede keuze geweest voor Club?

TAGS  I  Andri Gudjohnsen  I  Gent  I  Club Brugge  I  Gustaf Nilsson

vrijdag 27 september 2024

donderdag 26 september 2024

woensdag 25 september 2024