Jackpot: 'Antwerp incasseert minstens 15 miljoen euro na nieuwe knaltransfers'

Jackpot: 'Antwerp incasseert minstens 15 miljoen euro na nieuwe knaltransfers'
Vrijdag 27 september 2024 - 19:00   I   door Redactie

Antwerp wil ook gedurende volgende transfermercato enkele van zijn duurste spelers van de hand doen. CEO Sven Jaecques geeft aan de club op die manier wat meer financiële ademruimte te kunnen geven. Michel-Ange Balikwisha en Zeno Van Den Bosch horen tot de mogelijke vertrekkers.

Balikwisha is met zijn marktwaarde van negen miljoen euro een interessante optie om te verkopen. Doordat hij nog een contract heeft tot medio 2026 kan Antwerp wellicht zelfs nog wat meer vragen. Vorige zomer waren Celtic en Rennes nog geïnteresseerd in hem. Een blessure zorgde er uiteindelijk voor dat een transfer niet aan de orde was.

Jaecques weet dat de interesse deze winter waarschijnlijk terugkomt. "Intussen weten we dat zulke clubs toch eerder op januari zullen focussen. Hij moet nu zo snel en fit mogelijk terugkeren en dan zien we wel wat er gebeurt”, vertelt hij aan Het Nieuwsblad.

Tot slot lijkt ook Van Den Bosch te mogen vertrekken. Hij beschikt over een waarde van zes miljoen euro en een contract tot 2026. Hijzelf ziet een transfer wel zitten. "Ik heb begrepen dat dat voorlopig ook de keuze is van de speler, dus we zullen zien wat het wordt. Er ligt nog niks op tafel, maar er wordt veel geïnformeerd”, zegt Jaecques over de verdediger.

Poll: Hoeveel denk jij dat Antwerp voor het duo samen kan krijgen?

vrijdag 27 september 2024

donderdag 26 september 2024

woensdag 25 september 2024