'Erg verrassende opvolger van Brian Riemer genoemd binnen Anderlecht'

'Erg verrassende opvolger van Brian Riemer genoemd binnen Anderlecht'
Vrijdag 27 september 2024 - 12:00   I   door Redactie

Anderlecht gaat pas na de interlandbreak in zee met een nieuwe trainer. Ondertussen is het aan interim-coach David Hubert om de ontslagen Brian Riemer te doen vergeten in het Lotto Park. Woensdagavond slaagde hij daarin. Anderlecht versloeg Ferencvaros met 2-1.

Ondanks dat Hubert, die overkam van de U18, voorlopig de touwtjes in handen heeft, werd er in Anderlecht ook even getwijfeld om een andere pion naar de eerste ploeg door te schuiven. Jelle Coen, trainer van de RSCA Futures, was ook een optie om Riemer tijdelijk te vervangen.

In eerste instantie lijkt de 41-jarige Coen een meer logische keuze dan Hubert. Coen heeft namelijk meer ervaring als trainer aangezien hij al aan het roer stond van Jong Genk en dus ook de RSCA Futures. Toch koos paars-wit om Coen bij de Futures te houden.

Dat komt omdat het Anderlecht-bestuur de beloftenploeg niet nog meer wilde bestoken, weet Het Nieuwsblad De Futures hebben hun start in de Challenger Pro League namelijk volledig gemist. Na vijf wedstrijden telt het slecht één punt. Alleen Lokeren-Temse doet nog slechter. Om die reden koos Anderlecht voor Hubert.

Poll: Begrijp jij de keuze om Hubert aan te stellen als interim-coach?

TAGS  I  Anderlecht  I  Brian Riemer  I  David Hubert

vrijdag 27 september 2024

donderdag 26 september 2024

woensdag 25 september 2024