Club-fans maken gehakt van sleutelpion: “Hij toont werkelijk nooit inzet”

Vrijdag 27 september 2024 - 21:36   I   door Redactie

Club Brugge opende vanavond een nieuwe speeldag op het veld van Charleroi. Nicky Hayen zal na twee opeenvolgende nederlagen ongetwijfeld een nieuwe driepunter willen pakken, al staat het bij rust nog steeds 0-0.

Met oog op het nakende duel tegen Sturm Graz zal Club zonder twijfel zijn goede spel eens in een driepunter moeten omzetten. Dit zeker na zuur puntenverlies tegen AA Gent en Borussia Dortmund waar blauw-zwart vaak de sterkste ploeg bleek.

Na 45 minuten spelen zagen we echter opnieuw geen doelpunten vallen. De Brugse aanhang wijt dit aan een te zwakke opbouw, wat ons ook duidelijk opviel. Zo had Club in de eerste helft moeite om zijn offensieve spel te vinden en miste het opnieuw heel wat efficiëntie.

Het grootste frustratiepunt lag daarnaast opnieuw bij scheidsrechter Nathan Verboomen. Die floot volgens velen een ondermaatse eerste helft, wat dus wederom resulteerde in heel wat kritiek op het platform ‘X’.

Poll: Wie wint de wedstrijd?