Grote verschuivingen aan de top bij Anderlecht, dat nieuwe kracht voorstelt

Grote verschuivingen aan de top bij Anderlecht, dat nieuwe kracht voorstelt
Vrijdag 27 september 2024 - 21:00   I   door Redactie

Anderlecht heeft Tim Borguet aangesteld als nieuwe Chief Academy nadat zijn voorganger, Mikkel Hemmersam, gekozen heeft om een trainerscarrière te ambiëren. Borguet, die tot voor kort directeur van de marketing was binnen Anderlecht, reageert op zijn nieuwe aanstelling.

"Mijn voorliefde voor Neerpede is de basis van mijn verbondenheid met RSC Anderlecht”, omschrijft hij op de clubwebsite zijn speciale band met zijn werkgever. Als Head Academy staat hij dan ook in voor de werking van de paars-witte jeugdacademie.

Borguet weet waaraan hij begint. “Onze jeugdopleiding is het hart én het sportief onderscheidend vermogen van deze club. Neerpede is de beste omgeving voor Belgisch toptalent, op en naast het veld”, klinkt het enthousiast.

Verder heeft hij grootse plannen binnen zijn nieuwe functie. “Die unieke positie willen we versterken en zo streven naar nog meer continuïteit in de doorstroming en de impact van eigen opgeleid talent. Dat sportief beleid vormgeven en die gedeelde ambities realiseren, doen we met een sterk en complementair team”, klinkt het tot slot.

Poll: Een goede beslissing van Anderlecht om hem aan te stellen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Tim Borguet

vrijdag 27 september 2024

donderdag 26 september 2024

woensdag 25 september 2024