'Domenico Tedesco kiest voor nieuwe debutant bij de Rode Duivels'

'Domenico Tedesco kiest voor nieuwe debutant bij de Rode Duivels'
Vrijdag 27 september 2024 - 12:30   I   door Redactie

Samuel Mbangula is een van de sensaties aan het begin van dit seizoen. De twintigjarige Belg maakte op de eerste speeldag in de Serie A ook meteen zijn eerste doelpunt voor Juventus. Sindsdien gaat het net iets minder voor de linksbuiten.

Mbangula begon ijzersterk in Italië. Hij toonde zich in de voorbereiding aan kersvers trainer Thiago Motta, die zo onder de indruk was van de jonge Belg, dat hij hem in de eerste wedstrijd meteen in de basis dropte.

Een uitstekende zet bleek achteraf. Mbangula wist zijn basisplaats al na 23 minuten te belonen door de openingsgoal te scoren tegen Como. Nadien was hij ook nog goed voor een assist. Het leverde hem meteen de titel van man van de match op. 

Ondanks dat het sindsdien minder loopt, zien ze in Turijn het enorme potentieel van het jeugdproduct van zowel Club Brugge als Anderlecht. Mbangula ziet zijn sterk seizoensbegin namelijk beloond worden met een contractverlening. De belofte-international tekende zonet bij tot medio 2028. Is de volgende stap een selectie bij de Rode Duivels?

Poll: Verdient Mbangula een plaats bij de Rode Duivels?

TAGS  I  Samuel Mbangula  I  Juventus  I  Rode Duivels

vrijdag 27 september 2024

donderdag 26 september 2024

woensdag 25 september 2024