Krankzinnige transferonthulling bij Club Brugge

Krankzinnige transferonthulling bij Club Brugge
Vrijdag 27 september 2024 - 16:00   I   door Redactie

Club Brugge verwelkomde afgelopen transferperiode de Griekse linksbuiten Christos Tzollis. De 22-jarige aanvaller kwam voor 6.5 miljoen euro over van het Duitse Düsseldorf. Tegenover Het Laatste Nieuws laat Dévy Rigaux, de opvolger van algemeen directeur Vincent Mannaert, weten hoe de transfer tot stand is kunnen komen.

Rigaux kent Tzolis al ruim drie jaar en stuurde hem sinds dan geregeld berichten met de vraag of hij niet naar Club Brugge kwam. Een strategie die uiteindelijk zijn vruchten afwierp. “Ja, en kennelijk werd dat geapprecieerd”, vertelt Rigaux.

Club Brugge troefde via het plan van Rigaux meerdere ploegen af in de strijd om de handtekening van de Griek. “Anders had hij misschien niet voor Club gekozen, want er waren nog clubs geïnteresseerd die óók Champions League spelen", licht hij verder toe.

Op de vraag of zijn strategie er niet over ging, is de directeur sport tot slot duidelijk. "Je maakt hun hoofd niet zot, hé. Je volgt ze en je toont interesse en appreciatie. Je wil weten hoe het met hen gaat, maar je belooft ze níets. Want als je dat doet, en je kan het zoveel maanden later niet waarmaken…”, staat hij resoluut achter zijn methode.

Poll: Wat vind jij tot nu toe van de Griek?

TAGS  I  Club Brugge  I  Christos Tzolis

vrijdag 27 september 2024

donderdag 26 september 2024

woensdag 25 september 2024