Mbark Boussoufa en co. twijfelen niet: "Dít is de allerbeste speler in JPL"

Mbark Boussoufa en co. twijfelen niet:
Zaterdag 06 mei 2023 - 11:00   I   door Redactie

In de play-offs wordt speeldag twee zaterdag op gang getrapt. In de Champions’ play-off neemt Club het op tegen Union en in de Europe play-off trekt AA Gent naar Sclessin.

Bij Het Laatste Nieuws nam voormalig Gouden Schoen Mbark Boussoufa zaterdag het woord. Daar had hij het onder meer over Noa Lang, die de laatste weken heel wat kritiek over zich heen kreeg: “Weet je wat het is?”

“Als een club zoals Brugge of Anderlecht wat vaker verliest, dan zijn het altijd de jongens zoals Noa die het meest geviseerd worden. Zo gaat dat bij de mensen - eerst staan ze op de banken voor je en dan slaan ze het deksel op je neus”, aldus de ervaringsdeskundige.

Volgens Boussoufa moet Lang antwoorden met zijn voeten: “Noa moet rustig blijven en doen waar ie zo goed in is: voetballen.” Valentijn Driessen volgt Noa Lang al jarenlang voor De Telegraaf en moest ook iets kwijt over zijn landgenoot.

Beste

“Lang vindt zichzelf de beste voetballer van België, en helaas moet ik hem gelijk geven”, aldus Driessen. “Zijn maniertjes zitten nu eenmaal in de persoonlijkheid van die jongen en dat zal er echt nooit uitgaan. Over tien jaar praten we er nog steeds zo over.”

Poll: Is Noa Lang intrinsiek de beste speler in de JPL?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht

vrijdag 11 oktober 2024

donderdag 10 oktober 2024

woensdag 9 oktober 2024

dinsdag 8 oktober 2024