Nieuwe trainer bij blauw-zwart: Karel Geraerts reageert voor het eerst zelf

Nieuwe trainer bij blauw-zwart: Karel Geraerts reageert voor het eerst zelf
Woensdag 19 april 2023 - 15:00   I   door Redactie

Het lijkt vast te staan dat Rik De Mil volgend seizoen niet meer de T1 van Club zal zijn. De landskampioen wil ten alle koste vermijden dat ze opnieuw een miscast als Parker aanstellen.

Op de verlanglijst van blauw-zwart zouden er enkele trainers prijken die in de Pro League actief zijn. Onder meer Ronny Deila, Jonas De Roeck en Karel Geraerts werden al meermaals naar voren geschoven als potentiële opvolgers voor De Mil.

Die laatste zou binnenkort een opvallend aanbod krijgen van Union. Geraerts reageerde in aanloop naar de Europa League-match tegen Leverkusen zelf op de geruchten over een mogelijke overstap naar Club: “Over de toekomst kan ik weinig kwijt.”

“Ik ben heel de tijd bezig met wedstrijden voor te bereiden”, citeert Het Laatste Nieuws. “Ik weet perfect wat er staat te wachten de komende weken en maanden, voor de club en voor mezelf. Alleen zijn mijn prioriteiten nu het sportieve.”

Focus

Zijn focus ligt dus volledig op het slot van het seizoen bij de Brusselaars: “Die laatste anderhalve maand wil ik iets moois neerzetten samen met de ploeg en dan zien we voor de toekomst.” Hij sluit een vertrek dus niet uit.

Poll: Zal Geraerts volgend seizoen hoofdtrainer zijn bij Club?

TAGS  I  Club Brugge  I  Union

zaterdag 28 september 2024

vrijdag 27 september 2024

donderdag 26 september 2024