Wending in trainerszoektocht Club: Belangrijk nieuws over toptarget Geraerts

Wending in trainerszoektocht Club: Belangrijk nieuws over toptarget Geraerts
Woensdag 19 april 2023 - 08:30   I   door Redactie

Bij Club zijn ze zich al enkele weken bezig aan het houden met het zoeken naar een opvolger voor Rik De Mil. Blauw-zwart wil volgend seizoen met een schone lei beginnen.

Voorzitter Bart Verhaeghe en co. zouden hun verlanglijstje met potentiële opvolgers voor Rik De Mil al afhebben. Ronny Deila (Standard) en Karel Geraerts (Union) prijken naar verluidt bovenaan dat lijstje. 

Club kreeg woensdag bijzonder nieuws over Geraerts, die dit seizoen in Europa het vijfde meeste overwinningen heeft van alle coaches in de top acht competities. Union lijkt namelijk niet zomaar van plan om hem te laten gaan.

Het Nieuwsblad meldt immers dat Union hem écht niet wil zien vertrekken. Hij heeft momenteel een overeenkomst van onbepaalde duur, maar de Brusselaars willen hem overhalen om langer te blijven door hem opslag te geven.

Voorwaarden

Volgens de krant zal Geraerts weliswaar enkele sportieve garanties eisen: “Hij staat bekend als een ongelofelijke winnaar en wil ook de komende jaren een rol van betekenis spelen aan de top van het klassement.”

Bij Union hebben ze al meermaals laten weten dat de club zijn limieten heeft. Die zouden er dus voor kunnen zorgen dat Geraerts tóch twijfelt om een nieuwe overeenkomst te tekenen… Zal Club proberen toeslaan? 

Poll: Waar zal Geraerts volgend seizoen hoofdtrainer zijn?

TAGS  I  Club Brugge  I  Union

zaterdag 28 september 2024

vrijdag 27 september 2024

donderdag 26 september 2024