Ella Leyers ziet Gert Verheyen in tranen uitbarsten na zéér pijnlijke bekentenis

Ella Leyers ziet Gert Verheyen in tranen uitbarsten na zéér pijnlijke bekentenis
Donderdag 09 februari 2023 - 19:30   I   door Redactie

Gert Verheyen kennen we allemaal als ex-Club-speler en voetbalanalist. Momenteel is hij vaak op het scherm te zien in ‘Over De Oceaan’, waar hij met onder meer Ella Leyers en Annelien Coorevits een grote zeiltocht maakt.

In het programma heeft Ella Leyers een podcast gemaakt met de drie zonen van Verheyen. Eerder onthulde de analist al aan Ella dat hij bijzonder weinig contact heeft met zijn kinderen, en het tof zou vinden als ze wat vaker zouden bellen.

Nu zeggen zijn drie zonen weliswaar net hetzelfde over hem: “Hij is er dus zelf toch ook mee bezig en hij vindt het zelf ook spijtig dat het contact er niet is… Maar dan nog laat hij het altijd van ons komen!”

Die boodschap kwam duidelijk hard aan. Verheyen heeft het er nog steeds moeilijk mee dat hij zo’n twintig jaar geleden zijn gezin verlaten heeft. Hij zal de dag waarop hij wegging nooit vergeten: “Dat is niet wat je wil, maar het is wel je eigen keuze geweest.”

Schuld

Verheyen kijkt vooral in eigen boezem wanneer hij over het voorval praat: “Uiteindelijk is het mijn eigen schuld… Als je zelf bent weggegaan bij je vrouw en je kinderen, is dat een schuldgevoel dat je altijd met je meedraagt.”

Poll: Zijn jouw kinderen het belangrijkste in je leven?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Club Brugge  I  Anderlecht

woensdag 9 oktober 2024

dinsdag 8 oktober 2024

maandag 7 oktober 2024

zondag 6 oktober 2024