Eindelijk witte rook rond bondscoach?: “Verhaeghe heeft hém sowieso al gebeld”

Eindelijk witte rook rond bondscoach?: “Verhaeghe heeft hém sowieso al gebeld”
Zaterdag 17 december 2022 - 20:00   I   door Redactie

De KBVB stelde onlangs een taskforce samen om een nieuwe bondscoach én technisch directeur aan te duiden. Die taskforce schreef een vacature uit voor de twee functies.

Bij Christians & Company was kwam ex-Duivel Stijn Stijnen aan het woord. Hij snapt de aanpak van de KBVB niet echt: “Hoe ze het aanpakken, dat is pure waanzin. Die vacature uitschrijven… Wat is hier de bedoeling van?”

“Daar moeten ze toch eens uitleg over geven, vreemd... ”, gaat hij verder. “Je moet de markt op en een topcoach gaan zoeken, te beginnen in eigen land.” De voormalige Club-doelman denkt dan ook dat er achter de schermen al van alles gebeurd is.

“Ik kan het mij niet voorstellen dat Bart Verhaeghe nog niet met Michel Preud’homme heeft gebeld…”, verklaart Stijnen. Volgens de Patro-trainer zou er dus sowieso al contact zijn opgenomen met de ex-Club-trainer.

Buitenland

“Als je naar het buitenland lonkt, dan moet je een vurig type voor die groep zetten, zoals Antonio Conte”, concludeert Stijnen. “Preud’homme valt ook onder dat vurige en dát heeft deze groep nodig!” Preud'homme liet een aantal maanden geleden al weten dat "als je Michel Preud’homme wilt, je het het hem komt vragen!" 

Poll: Denk jij dat Verhaeghe al contact heeft opgenomen met Preud'homme?

TAGS  I  Rode Duivels

woensdag 9 oktober 2024

dinsdag 8 oktober 2024

maandag 7 oktober 2024

zondag 6 oktober 2024

zaterdag 5 oktober 2024