Erling Haaland zegt voor het eerst openlijk zijn gedacht over Kevin De Bruyne

Erling Haaland zegt voor het eerst openlijk zijn gedacht over Kevin De Bruyne
Donderdag 20 oktober 2022 - 11:30   I   door Redactie

Kevin De Bruyne werd afgelopen week derde bij de verkiezing Beste voetballer van de Wereld. Wat heel wat discussie losweekte.

Want voor sommigen was dat niet hoog genoeg. Niet dat winnaar Karim Benzema en runner-up Sadio Mané geen geweldige voetballers zijn, maar wat De Bruyne elk seizoen opnieuw op de mat legt wordt bij verkiezingen soms onderschat.

Dat vindt duidelijk ook Erling Haaland, die bij Manchester City een geweldige tandem vormt met onze landgenoot. "Toen ik bij City arriveerde keek ik al uit naar zijn geweldige voorzetten. Kevin is echt een droom voor een spits", liet de Noor noteren bij Sky Sports.

Meer lof kan je als spelverdeler niet krijgen. "Dat hebben we samen al laten zien in enkele matchen", vervolgde Haaland. "Hij weet dat ik er zal staan en ik weet dat ik de bal zal krijgen. Dat is iets waar je zelfs niet moet over spreken."

Kleedkamer

Maar ook naast het veld klikt het duidelijk tussen de twee. "Kevin is een kalme en heel goede kerel. We ontspannen samen en lachen en maken ook veel grapjes. In de kleedkamer hebben we echt een goede relatie."

Poll: Had je verwacht dat het zo goed zou klikken tussen beiden?

TAGS  I  Manchester City  I  Rode Duivels

maandag 7 oktober 2024

zondag 6 oktober 2024

zaterdag 5 oktober 2024

vrijdag 4 oktober 2024