Degryse breekt Anderlecht-speler af en heeft duidelijke boodschap voor Verbeke

Degryse breekt Anderlecht-speler af en heeft duidelijke boodschap voor Verbeke
Maandag 29 augustus 2022 - 09:00   I   door Redactie

Zondag speelde Anderlecht tegen Union de eerste Brusselse derby van het jaar. De Recordkampioen ging met 2-1 onderuit in het Dudenpark.

Analist Marc Degryse geeft bij Het Laatste Nieuws een extra woordje uitleg over Anderlecht: “De beperkingen en tekortkomingen waren duidelijk zichtbaar tegen Union.” Een stevige opener van Degryse, die zijn vinger op de problemen bij Anderlecht probeert te leggen. 

Hij heeft dan ook een duidelijke boodschap voor Verbeke: “Ik ben benieuwd wat Peter Verbeke nog uit zijn hoed zal toveren, want ik twijfel aan Esposito, hoor”, aldus Degryse. “Misschien moet hij zelfs nog twee aanvallers halen, om zo voor die extra kwaliteitsinjectie te zorgen”, concludeert de analist. 

Over Esposito geeft hij nog wat extra uitleg: “Hij heeft me nog niet kunnen overtuigen. Z'n baltoetsen zijn te slordig. Van een spits van Inter mag je toch beter verwachten.” Degryse lijkt dus niet meteen de grootste fan van de Italiaanse spits, die nog geen potten heeft kunnen breken bij paars-wit.

Mentaal 

De analist stelt zich ook vragen bij de mentale toestand van Esposito: “Is het een kwestie van vertrouwen? Is hij beginnen twijfelen, omdat hij na negen wedstrijden nog niet gescoord heeft? Is het omdat hij ziet dat Silva zich wel snel geïntegreerd heeft?” De tijd zal hoogstwaarschijnlijk raad brengen.

Poll: Vind jij dat Degryse gelijk heeft?

TAGS  I  Anderlecht  I  Union

maandag 7 oktober 2024

zondag 6 oktober 2024

zaterdag 5 oktober 2024

vrijdag 4 oktober 2024