Vandenhaute en Coucke weten niet wat hen overkomt met Anderlecht tegen Union

Zondag 28 augustus 2022 - 19:16   I   door Redactie

Union-Anderlecht zou zondag in de vooravond altijd een gevoelige wedstrijd zijn, al was het maar omwille van de hetze rond het wegkapen van trainer Felice Mazzu.

En na anderhalve minuut wisten Wouter Vandenhaute en Marc Coucke - broederlijk naast elkaar op de tribune - amper waar ze het hadden. De voorzitter en eigenaar zagen immers hoe hun club al na anderhalve minuut op achterstand kwam.

Een mens zou van minder schrikken. Het duo haalde wel opgelucht adem toen Murillo een kleine tien minuten later het openingsdoelpunt alweer uitveegde. Maar dat was slechts een doekje voor het bloeden, want op het halfuur scoorde Vanzeir al de 2-1.

Het goede gevoel na de Europese kwalificatie van afgelopen donderdag tegen Young Boys Bern was bij Vandenhaute en Coucke meteen weer verdwenen, want paars-wit dook ookl met die achterstand de rust in.

Poll: Had je gedacht dat Anderlecht opnieuw zo snel op achterstand zou komen?