'Zinho Vanheusden vertrekt bij Standard, Belgische topclub ligt op de loer'

'Zinho Vanheusden vertrekt bij Standard, Belgische topclub ligt op de loer'
Dinsdag 09 februari 2021 - 17:00   I   door Redactie

Zinho Vanheusden (21) werkt momenteel aan zijn comeback na een zware knieblessure. Vanheusden hoopt dit seizoen nog in actie te komen voor Standard, want de kans is groot dat hij in de zomer vertrekt bij 'De Rouches'.

Door de nijpende financiële situatie van de club, is Standard genoodzaakt om zijn meest waardevolle spelers te gelde te maken. Vanheusden vertegenwoordigt het meeste kapitaal en dus is het vrij logisch dat Standard hem wil verkopen.

Volgens insiders bestaat er geen twijfel meer over en zal Vanheusden in de zomer vertrekken. Hij moet en zal geld in het laatje brengen. Geld dat Standard nodig heeft om te overleven. Met Club Brugge is ook een Belgische topclub geïnteresseerd, maar de kans is ontzettend klein dat Vanheusden de overstap naar Jan Breydel maakt.

Meer dan 15 miljoen

Standard wil de jackpot voor Vanheusden en mikt op een transfersom van meer dan 15 miljoen euro. Een bedrag dat Club Brugge niet zou willen betalen voor de beloftevolle Rode Duivel. Vanheusden zal dan ook naar het buitenland verhuizen.

Poll: Vind jij dat Vanheusden meer dan 15 miljoen euro waard is?

TAGS  I  Club Brugge  I  Standard

donderdag 10 oktober 2024

woensdag 9 oktober 2024

dinsdag 8 oktober 2024

maandag 7 oktober 2024