Standard wil ferm uitpakken: 'Ex-spits van PSG op komst'

Standard wil ferm uitpakken: 'Ex-spits van PSG op komst'
Maandag 27 juli 2020 - 13:00   I   door Redactie

Standard doet er alles aan om de kern helemaal samen te houden met het oog op komend seizoen. Een jaar geleden deden de Rouches de ene na de andere transfer, maar nu gooien ze het over een andere boeg.

Met Laurent Henkinet werd er een doublure voor Arnaud Bodart aangetrokken, maar verder is het windstil. Er was al interesse in Maxime Lestienne, Zinho Vanheusden en Mehdi Carcela, maar al deze sterkhouders staan -voorlopig- wel nog onder contract in Luik.

Met Oularé, Avenatti, Dragus en Cop heeft Standard wel wat opties, maar een spits met snelheid en veel diepgang ontbreekt nog. Volgens Foot Mercato willen de Rouches graag Jean-Christophe Bahebeck binnenhalen. De voormalige Franse belofte-international maakte vorig seizoen nog 3 doelpunten in de Eredivisie voor FC Utrecht en is nu transfervrij. Tussen 2011 en 2016 speelde de Fransman 53 wedstrijden mee voor PSG. In het seizoen 2014/2015 werd hij vaak als partner van Zlatan Ibrahimovic uitgespeeld en zorgde Bahebeck voor 3 doelpunten en 4 assists.

Poll: Moet Standard hem een kans geven?

TAGS  I  Standard  I  PSG

woensdag 9 oktober 2024

dinsdag 8 oktober 2024

maandag 7 oktober 2024

zondag 6 oktober 2024