Arne Slot ziet het met lede ogen aan: 'Mo Salah naar Europese topclub'

Arne Slot ziet het met lede ogen aan: 'Mo Salah naar Europese topclub'
Woensdag 11 september 2024 - 10:00   I   door Redactie

Voor Arne Slot is het bang afwachten wat er gaat gebeuren met sterspeler Mo Salah. De Egyptenaar is bezig aan zijn laatste contractjaar bij Liverpool en wordt daarom in verband gebracht met een nieuw avontuur. Waar eerder al een overstap naar Saudi-Arabië geopperd werd, worden nu ook twee Europese clubs genoemd.

Het is helemaal niet zeker of Mo Salah ook volgend seizoen nog speler van Liverpool is. De 32-jarige rechtsbuiten heeft zijn contract nog steeds niet verlengd, al leek hij vorige week wel aan te geven ervoor open te staan. En toch, zolang hij niets getekend heeft, zien andere ploegen hun kans schoon om hem volgende zomer gratis binnen te halen.

Volgens de Spaanse krant El Nacional bestaat de kans dat de toekomst van Salah gewoon in Europa ligt, en dus niet in Saudi-Arabië. Volgens het medium zijn zowel Juventus als Paris Saint-Germain geïnteresseerd om de Egyptenaar volgende zomer naar hun respectievelijke club te halen.

Alles hangt dan af van het feit dat Salah zijn contract bij Liverpool al dan niet verlengt. Na afloop van de wedstrijd op Manchester United van een goede week geleden zei de aanvaller nog dat het wel eens de laatste keer zou kunnen geweest zijn dat hij op Old Trafford speelde. Toch sloot hij een contractverlenging niet uit. Het is nu afwachten wat Salah en Liverpool beslissen.

Poll: Zou een vertrek van Salah een groot gemis zijn bij Liverpool?

TAGS  I  Mo Salah  I  Liverpool

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024

zaterdag 14 september 2024