Sylvie Meis maakt Vandaag Inside met de grond gelijk: "Hoe zielig!"

Sylvie Meis maakt Vandaag Inside met de grond gelijk:
Woensdag 26 juni 2024 - 10:00   I   door Redactie

Sylvie Meis, de ex-vrouw van Olivier Deschacht, is niet te spreken over het populaire programma 'Vandaag Inside'. De heren in het programma lieten geen spaander heel van Sylvie.

Sylvie liet in een eerder interview weten dat ze een jaarinkomen van honderdduizend euro helemaal niks vond. Dat kwam op kritiek te staan van Johan Derksen en Wilfred Genee.

Meis is op haar beurt niet te spreken over hun programma. "Ik vond Nederland altijd een heel heftig land qua media, omdat de Nederlandse media heel zuur en negatief zijn" zegt ze in FMH.

"Iedereen die er iets te mooi uitziet of iets te succesvol is en ook niet bang is om daarvoor te staan… Je wordt gewoon afgemaakt. Ook deze podcast, ik weet het zeker, daar word ik ook op afgemaakt.”

“Het is anders dan de cultuur in Nederland met al die praatprogramma’s die hier zijn waarin echt maar één doel is en dat is alleen maar zeiken, zeiken, zeiken, zeiken, zeiken."

"En daar kijken mensen dus echt heel graag naar en dat is ook nog het erge ervan", zucht Sylvie.

“Het wordt in stand gehouden omdat die televisiebazen ook wel weten: als we dat niet doen, dan hebben we dat niet."

"Hoe zielig is dat eigenlijk? Je moet dus echt mensen een podium geven die verschrikkelijke dingen zeggen over andere mensen. En dat scoort.”

TAGS  I  Sylvie Meis  I  Vandaag Inside  I  v24

zaterdag 28 september 2024

vrijdag 27 september 2024

donderdag 26 september 2024