‘Uitverkoop op Jan Breydel: Club laat vijf spelers uit eerste ploeg vertrekken’

‘Uitverkoop op Jan Breydel: Club laat vijf spelers uit eerste ploeg vertrekken’
Maandag 17 april 2023 - 22:00   I   door Redactie

Het wordt een bijzondere zomer voor blauw-zwart. Ze zullen op de transfermarkt niet kunnen toeslaan zoals de voorbije jaren na de sportieve malaise van de afgelopen maanden.

“Een transfer zoals die van Yaremchuk van vorig seizoen is straks niet meer te doen”, klinkt het bij de Gazet van Antwerpen. Integendeel, Club wil liefst een aantal grootverdieners zien vertrekken om de loonmassa naar beneden te halen.

“Club beseft dat het enkele spelers van de hand moet doen. Gegadigden voor Yaremchuk zijn zéér welkom, maar het wordt niet evident om hem voor een deftige som van de hand te doen”, duidt de krant een eerste speler aan die deze zomer mag vertrekken.

“Hetzelfde geldt voor Boyata, die een enorm loon opstrijkt. Om financiële redenen moet ook een sterkhouder als Noa Lang worden verkocht”, klinkt het in de krant. “Maar dat is ingecalculeerd, want de Nederlander wil ook weg.”

Champions League

Zeker nu Club volgend seizoen niet in de Champions League actief zal zijn, dreigt een leegloop: “Ook Skov Olsen en Buchanan, die vooral naar Club kwamen voor het kampioenenbal, komen nu in aanmerking. In principe zullen er meerdere basisspelers vertrekken.”

Poll: Als Club maar één van deze spelers kan houden, wie moeten ze dan kiezen?

TAGS  I  Club Brugge

zaterdag 28 september 2024

vrijdag 27 september 2024

donderdag 26 september 2024