'Standard moet mogelijk alweer op zoek naar nieuwe trainer'

'Standard moet mogelijk alweer op zoek naar nieuwe trainer'
Maandag 04 januari 2021 - 16:30   I   door Redactie

Ibrahima Leye werd maandag officieel voorgesteld als nieuwe trainer van Standard. De start van een nieuw hoofdstuk, al kon daar meteen ook een kanttekening bij gemaakt worden.

Omdat alles erop wijst dat Leye noodgedwongen werd aangesteld omdat er niet echt een geschikte kandidaat voorhanden was. Vandaar wellicht ook dat de Senegalees slechts een contract van zes maanden voorgeschoteld kreeg. Om het seizoen gewoon op een deftige manier rond te maken.

Al leek Leye de zaken om te keren toen zijn toekomst ter sprake kwam op de persconferentie. "Tijdens de gesprekken met de directie werd er geopperd om een optie op te nemen in het contract. Maar mijn antwoord was: dat is niet belangrijk", kon La Dernière Heure optekenen.

Toekomst

"Wat nu belangrijk is, is de komende zes maanden. Niet volgend seizoen. Die toekomst is nog veraf. Maar ik voel wel vertrouwen." Het is maar de vraag of zijn gevoel juist zit. Want in het omgekeerde geval gaat Standard en voorzitter Venanzi alweer op zoek naar een nieuwe trainer.

Poll: Had Leye meteen een optie moeten vragen voor volgend seizoen?

TAGS  I  Standard

donderdag 10 oktober 2024

woensdag 9 oktober 2024

dinsdag 8 oktober 2024

maandag 7 oktober 2024