'Antwerp krijgt verrassend nieuws van Vercauteren, fans houden adem in'

'Antwerp krijgt verrassend nieuws van Vercauteren, fans houden adem in'
Vrijdag 01 januari 2021 - 21:00   I   door Redactie

Antwerp wil vaart zetten in de zoektocht naar een nieuwe trainer. Maandag beginnen de trainingen immers opnieuw en idealiter staat er dan al een T1 op het oefenveld.

Antwerp mikt hoog. Dat blijkt uit blijkt uit de namen die circuleren om de naar China vertrokken Ivan Leko op te volgen. Frank Vercauteren, Michel Preud'homme, Marc Wilmots, Ricardo Sa Pinto en zelfs Patrick Vieira. Maar dé consensusfiguur is volgens Het Nieuwsblad Frank Vercauteren.

"Hij had in 2017 al verregaande gesprekken met het bestuur – toen werd het uiteindelijk Bölöni – en D’Onofrio wilde hem eerder al eens naar Standard halen", valt er te lezen. "Maar Vercauteren zei deze week om familiale redenen nog ‘neen’ tegen de Rouches, nadat hij overleg had gepleegd met zijn gezin in het Russische Samara."

Aantrekkelijker

Het Nieuwsblad verwacht dan ook niet dat het Vercauteren zal worden. "In principe zou hij dan ook ‘neen’ moeten zeggen tegen Antwerp, dat zijn kandidatuur eveneens had zien binnenkomen." Alleen is die neen er nog niet gekomen. En dat is voor Antwerp verrassend nieuws. 

De fans houden dan ook de adem in, omdat de kans er wel degelijk inzit dat Vercauteren Antwerp als een grotere en aantrekkelijkere uitdaging ziet dan Standard. En dat hij daarvoor deze keer wél tijdelijk zijn gezin aan de kant wil schuiven. Misschien ook in de wetenschap dat met de komst van een vaccin corona de (voetbal)wereld niet zal blijven regeren.

Poll: Moet Vercauteren zijn gezin achterlaten voor Antwerp?

TAGS  I  Antwerp  I  Standard

donderdag 10 oktober 2024

woensdag 9 oktober 2024

dinsdag 8 oktober 2024

maandag 7 oktober 2024