De maat is vol: "Michel Preud'homme weg bij Standard''

De maat is vol:
Vrijdag 25 december 2020 - 12:30   I   door Redactie

Het blijft maar rommelen bij Standard. De slechte resultaten gekoppeld aan een penibele financiële situatie zorgen elke week voor meer onrust. En dat zou wel eens zware gevolgen kunnen hebben.

Na de 4 op 21 in de Jupiler Pro League verkeert Standard in een diepe crisis. En dat pikken de supporters niet langer. De harde kern hing daarom enkele spandoeken op rond het stadion, waarbij de beleidsmakers zwaar onder vuur werden genomen. Voor de ultra's is de maat vol.

Zo kreeg voorzitter Bruno Venanzi de volgende boodschap te horen: “Jezelf goed omringen is een kunst die jij niet bezit”. Op een ander spandoek werd duidelijk over wie het ging. Technisch directeur Benjamin Nicaise, vicevoorzitter Michel Preud’homme en makelaar Mogi Bayat kregen de niet mis te verstane boodschap “Pak jullie geiten en ga weg”. 

Beu

Opvallend daarbij is dat ook Preud'homme geviseerd wordt, toch een Standard-man in hart en nieren en eigenlijk onsterfelijk omdat hij Standard indertijd een eerste titel in 25 jaar bezorgde. Net daarom raakt die kritiek MPH in zijn ziel. In zijn omgeving valt te horen dat hij het beu is om zo weinig waardering te krijgen voor zijn werk. En gevoelsmens als hij is, zou het wel eens kunnen dat hij daardoor op korte termijn weg is bij Standard.

Poll: Moet Preud'homme op zoek naar een nieuwe uitdaging?

TAGS  I  Standard

donderdag 10 oktober 2024

woensdag 9 oktober 2024

dinsdag 8 oktober 2024

maandag 7 oktober 2024