Érg verrassend: 'Wilmots wordt wellicht trainer bij deze Belgische topclub'

Érg verrassend: 'Wilmots wordt wellicht trainer bij deze Belgische topclub'
Donderdag 24 december 2020 - 09:00   I   door Redactie

Marc Wilmots (51) staat voor een terugkeer als trainer. De gewezen bondscoach van de Rode Duivels zou binnenkort aan de slag gaan in de Jupiler Pro League. Wilmots zou op weg zijn naar... Royal Antwerp FC.

Ivan Leko heeft een lucratief aanbod uit China op zak en vertrekt zo goed als zeker op de Bosuil. Bij Antwerp bereiden ze zich al voor op het vertrek van de Kroaat. De zoektocht naar een nieuwe T1 lijkt al begonnen en Marc Wilmots zou topkandidaat zijn om het roer over te nemen bij een vertrek van Leko.

Het Nieuwsblad benadrukt dat Wilmots een uitstekende band heeft met sportief directeur Luciano D'Onofrio. D'Onofrio wilde Wilmots eigenlijk in het voorjaar al naar Antwerp halen, maar niet iedereen bij The Great Old was toen gewonnen voor dat idee.

Kaarten liggen nu anders

Eigenaar Paul Gheysens voelde veel meer voor een samenwerking met Leko en dus werd de Kroaat de opvolger van Laszlo Bölöni. Nu liggen de kaarten anders. Als Leko Gheysens en Antwerp de rug toekeert, zal D'Onofrio alleszins opnieuw aankloppen bij Wilmots. En wordt de gewezen bondscoach wellicht de nieuwe coach van The Great Old.

Poll: Vind jij Wilmots een goede trainer voor Antwerp?

TAGS  I  Antwerp  I  Rode Duivels  I  Standard

donderdag 10 oktober 2024

woensdag 9 oktober 2024

dinsdag 8 oktober 2024

maandag 7 oktober 2024