Martinez neemt beslissing over spelersvrouwen op het WK

Martinez neemt beslissing over spelersvrouwen op het WK
Woensdag 30 mei 2018 - 08:19   I  

Tijdens het EK 2016 in Frankrijk stond Marc Wilmots niet te springen om de spelersvrouwen van de Rode Duivels op bezoek te laten komen. Maar hoe zal het nu eigenlijk tijdens het WK in Rusland zitten? Mogen Dries Mertens, Kevin De Bruyne en Eden Hazard hun vrouw ontvangen of niet? Het antwoord is 'ja'.

Roberto Martinez heeft beslist dat de Rode Duivels tijdens het wereldkampioenschap bezoek mogen krijgen van hun vrouw of vriendin. Daags na de tweede poulewedstrijd tegen Tunesië (op 23 juni) zijn de vrouwen en andere naasten van de internationals welkom in het spelershotel in Moskou. Dat weet Het Nieuwsblad.

Verder plant Roberto Martinez niet meteen een tweede bezoekmoment in. Enkel en alleen als de Rode Duivels verder doorstoten in het toernooi, bestaat er (logischerwijze) een nieuwe kans tot een bezoekmoment. "De Rode Duivels mogen met stip het weekend van 23 en 24 juni noteren in hun agenda. Dan zijn de vrouwen en andere naaste gezinsleden welkom in het spelershotel in Moskou. Op 23 juni spelen de Belgen nog om 14u hun tweede groepswedstrijd tegen Tunesië, nadien kunnen ze tijd doorbrengen met hun geliefden", staat er te lezen in Het Nieuwsblad.

Niet overnachten in Duivelshotel in Tubeke

"Na dat weekend mogen de families op eigen initiatief in Rusland blijven, maar niet in het complex van de Duivels. Pas als Kompany en co. verder doorstoten in het toernooi, bestaat de kans op een tweede bezoekmoment. In afwachting van het vertrek naar Rusland laat bondscoach Martínez zijn spelers zoveel mogelijk de vrijheid om niet in het Duivelshotel in Tubeke te overnachten, maar bij hun familie. Hij hoopt zo de kans op heimwee tijdens het WK te beperken."

Poll: Is dit een goed idee?

TAGS  I  Martinez  I  Rode Duivels

zaterdag 28 september 2024

vrijdag 27 september 2024

donderdag 26 september 2024