Wouter Vrancken stomverbaasd over eigen speler op training: "Hij wordt helemaal gek"

Wouter Vrancken stomverbaasd over eigen speler op training:
Vrijdag 02 augustus 2024 - 20:00   I   door Redactie

KAA Gent wist donderdag de klus te klaren. Het won met 0-3 van Vikingur waardoor het doorstoot naar de volgende ronde in de Conference League. De club uit de Faeröer Eilanden leek bij voorbaat kansloos nadat het de heenmatch in Gent al met 4-1 had verloren.

Ondanks de vlotte overwinning was Gent-coach Wouter Vrancken niet helemaal tevreden over de prestaties van sommige jongens. Zonder individuele namen te noemen zette hij in een reactie op de clubwebsite enkele spelers op scherp. 

“Van sommige jongens had ik iets meer initiatief verwacht, maar deze match leende zich er niet altijd toe”, geeft Vrancken aan. “Net als in de heenmatch speelden we een betere tweede helft. We zochten teveel het centrum op, maar in de tweede helft zorgden we voor beweging waardoor er openingen kwamen.”

Verder was er het debuut voor Max Dean. Over hem was Vrancken wel tevreden: “Hij was heel gedreven en je zag hem gretig zoeken naar die vrije schotkansen”, blikt hij terug. “Ik ben dan ook blij dat hij een goaltje kon meepikken. Max is een echte killer voor doel. Als hij op training een kans mist, is hij razend op zichzelf. Hij wordt helemaal gek als de bal er niet in wil.”

Poll: Wat vond jij van Gent tot nu toe?

TAGS  I  Wouter Vrancken  I  Gent  I  Max Dean

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024

zaterdag 14 september 2024