Transfermarkt: Blessin voorcontract bij Club, Sergio Gómez weg bij Anderlecht?

Transfermarkt: Blessin voorcontract bij Club, Sergio Gómez weg bij Anderlecht?
Donderdag 09 december 2021 - 12:15   I   door Redactie

Op 1 januari opent de transfermarkt opnieuw de deuren, maar nu al gonst het van de geruchten in de wandelgangen. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je komt het te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Het gerucht dat Alexander Blessin al een voorcontract getekend heeft bij Club Brugge valt steeds vaker te horen. Blauw-zwart zou hem als de ideale vervanger zien als het misloopt met Philippe Clement.

*Wesley Moraes wil Club Brugge deze wintermercato al verlaten. De Braziliaan wordt gehuurd van Aston Villa, maar komt amper aan spelen toe.

*Noa Lang trok met zijn manager naar de Champions League-match Atalanta-Villarreal (evenwel afgelast door de sneeuw). Naar verluidt om een andere speler van de manager aan het werk te zien, maar nu vraagt iedereen zich af of er niet meer aan de hand is.

*Sergio Gómez heeft zich bij Anderlecht zwaar in the picture gespeeld en lijkt de clubs de komende transferperiodes voor het uitkiezen te hebben. Maar de Spanjaard zou zich zo goed voelen, dat hij kiest voor nog een extra jaar paars-wit.

Poll: Vind jij Blessin een goede trainer voor Club Brugge?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

zaterdag 12 oktober 2024

vrijdag 11 oktober 2024

donderdag 10 oktober 2024

woensdag 9 oktober 2024

dinsdag 8 oktober 2024