'Antwerp-voorzitter Paul Gheysens doet ultieme inspanning voor vedette'

'Antwerp-voorzitter Paul Gheysens doet ultieme inspanning voor vedette'
Woensdag 04 augustus 2021 - 09:00   I   door Redactie

Na een mislukte competitiestart met maar liefst nul op zes, is bij Antwerp de alarmfase misschien nog wel niet rood, maar toch minstens oranje. Om het weer op groen te krijgen moeten er versterkingen komen.

En die zijn er al, zijn op komst of moeten nog komen. Zo is er aanwinst Alhassan Yusuf. De Nigeriaanse middenvelder traint al een week mee, maar wacht enkel nog tot de officiële papieren helemaal in orde zijn.

Sam Vines, die afgelopen zondag de Gold Cup won met de VS, moet het probleem op de linksachter komen oplossen. Hij wordt heel binnenkort naar België overgevlogen om zijn contract te tekenen en zich zo snel mogelijk te integreren. Net zoals Viktor Fischer dat deed.

De Deen toonde tegen KV Kortrijk flitsen van zijn klasse, waar Antwerp na het vertrek van Refaelov naar op zoek was. Bovendien komt ook Miyoshi nog terug van de Spelen én komt er een extra spits bij - dat zou Johannes Eggestein van Werder Bremen moeten worden.

Vijf plus één

Dat is in totaal vijf spelers die de kern nog zullen versterken, maar Het Nieuwsblad weet dat het mogelijk zelfs daar niet bij zal blijven: "Indien nodig kan Paul Gheysens nog een ultieme inspanning doen voor een vedette."

Poll: Zal Antwerp zich op korte termijn terug naar de top kunnen spelen?

TAGS  I  Antwerp  I  Standard

vrijdag 11 oktober 2024

donderdag 10 oktober 2024

woensdag 9 oktober 2024

dinsdag 8 oktober 2024