Iedereen heeft het na Gent-Standard maar over één fase: "Deed hij dat met opzet?"

Iedereen heeft het na Gent-Standard maar over één fase:
Zondag 13 december 2020 - 20:00   I   door Redactie

AA Gent leeft nog. Met de 2-1-winst tegen Standard haalde het zondagavond de eerste punten onder Hein Vanhaezebrouck. Maar na afloop hadden alle kijkers het vooral over één bepaalde fase.

Met name het doelpunt dat AA Gent al in de eerste minuten slikte. Daarbij zag Sinan Bolat er absoluut niet goed uit. Het maakt de keeperskwestie voor Hein Vanhaezebrouck er allerminst eenvoudiger op. Tegen KV Oostende zette hij ook al Bolat in doel, tegen Hoffenheim was het concurrent Davy Roef.

Tegen Standard gaf HVH dus opnieuw het vertrouwen aan Bolat, maar de keeper zelf straalde allerminst vertrouwen uit. De poging van Dusenne week weliswaar lichtjes af, maar toch zag het er bijzonder knullig uit hoe Bolat zelfs geen poging deed om de bal tegen te houden. "Als hij zich gewoon strekt, heeft hij die bal toch?", maakten de Gent-fans zich kwaad op Twitter. "Doet hij dat met opzet?", gingen sommigen nog verder.

Probleem 'Borat'

Overigens veegde Nurio de openingstreffer op het halfuur uit en in het slot bezorgde Yaremchuk de Buffalo's zelfs de zege. Veel blijdschap dus bij Vanhaezebrouck en de supporters, maar daarmee is het keepersprobleem allersminst opgelost. Zeker als Bolat in goal blijft staan. Of zoals één fan het verwoordde: "Is dat Bolat of Borat in de goal?"

Poll: Moet Vanhaezebrouck Bolat uit goal zetten?

TAGS  I  AA Gent  I  Standard

donderdag 10 oktober 2024

woensdag 9 oktober 2024

dinsdag 8 oktober 2024

maandag 7 oktober 2024