'Club Brugge zet Anderlecht schaakmat en werkt Devroe alweer tegen'

'Club Brugge zet Anderlecht schaakmat en werkt Devroe alweer tegen'
Zaterdag 02 juni 2018 - 15:30   I  

Club Brugge en Anderlecht willen hun beide voldoende wapenen voor het volgende seizoen. Anderlecht heeft al een pak transfers kunnen realiseren, terwijl Club Brugge het voorlopig voorzichter lijkt aan te pakken.

Dat beide ploegen daarbij in dezelfde vijver vissen is ook niet meer dan logisch. Al lijken Club Brugge en Anderlecht er stilaan een spelletje van te maken om elkaar het leven zuur te maken. Zo stond Mats Rits in de belangstelling van beide ploegen, maar was het Club Brugge dat uiteindelijk uitpakte met zijn komst. 

Anderlecht jaagt al een tijdje op Chancel Mbemba, maar ook Club Brugge wil de verdediger van Newcastle overnemen. Hij is trouwens niet de enige verdediger die gegeerd is door beide clubs, want ook Bjorn Engels zou op het verlanglijstje staan van beide clubs. Bij Club Brugge moet hij de vervanger worden van Matej Mitrovic die wellicht niet naar Jan Breydel komt.

Dimata en Edouardo

Volgens La Capitale wil Club Brugge ook nog de aanvallers Landry Dimata en Carlos Eduardo verleiden met Champions League-voetbal. Anderlecht zou de onderhandelingen zijn gestart met Wolfsburg voor Dimata en met het Braziliaanse Goias voor Carlos Eduardo, maar daar hoopt blauw-zwart aldus een stokje voor te steken. Zo probeert Club Brugge Anderlecht helemaal schaakmat te zetten.

Poll: Wie heeft de beste papieren voor Bjorn Engels?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge

maandag 14 oktober 2024

zondag 13 oktober 2024

zaterdag 12 oktober 2024

vrijdag 11 oktober 2024